KOCAELİ / BAŞİSKELE - Başiskele Kartonsan Ortaokulu

Başiskele Kartonsan Ortaokulu

Başiskele Bahçecik Seymen Mahallesi Evrim Sokak No 3
Vizyon
Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran analiz ve sentezler yapabilen nesillerin yetiştiği; Bütün öğrencileri akla ve bilime dayanan eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliği ile çevrede ve bölgede “Model Okul” olmaktır.
Misyon
Bizler, Eğitimini ailede başladığına, Okulda zenginleştiğine, Ve yaşamla olgunlaştığına İnanarak; Soru soran,sorgulayan Araştıran, öğrenen, Okuyan, düşünen, üreten, Kendisini ifade edebilen, Eğitimin sürekliliğine inanan, Atatürk ilke ve İnkılaplarını yaşayan Ve yaşatacak olan bireyleri Geleceğe hazırlamak için varız.
08.50-15:45
Doğal Gaz-Kalorifer
Ulaşım
Bahçecik S.S Kooperatif araçları 15 dk. arayla il merkezine karşılıklı olarak gitmektedir
Başiskele Bahçecik Seymen Mahallesinde bulunmaktadır.